Privacy beleid

Privacy beleid fotoprintXL.nl

Wij hebben deze Privacy- en Cookieverklaring opgesteld om je duidelijk te maken dat wij de privacy van alle persoonsgegevens waarmee we binnen fotoprintXL.nl in aanraking komen zeer serieus nemen. Om die reden worden de door ons verzamelde persoonsgegevens zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij houden ons daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

In deze verklaring willen we je goed informeren over ons privacy- en cookiebeleid. Als je vragen hebt of meer informatie wil, neem dan contact op met fotoprintXL.nl: 030-6977864 of info@fotoprintxl.nl.

Verwerking van je gegevens

fotoprintXL.nl verzamelt en verwerkt alleen die categorieën van persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn voor de gedefinieerde doeleinden(n).

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij je te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank en/of PayPal.

Hiervoor gebruiken wij je NAW-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres en betalingsgegevens. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht). Deze gegevens worden niet met derden gedeeld.

Contactformulier

Met het contactformulier kunt je ons vragen stellen of bestanden sturen ter controle. Hiervoor gebruiken wij je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie. Heb je een bestelling gedaan, dan bewaren we de informatie totdat de bestelling is afgehandeld en zeven jaar daarna (de wettelijke bewaartermijn).

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen (derden)

Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen.

Social media buttons

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina's te kunnen promoten of delen op de sociale netwerken. Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter en LinkedIn (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen.

Google analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Voor dit doel worden cookies geplaatst. Deze informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. De verwerking van jouw persoonsgegevens via Google Analytics is gebaseerd op ons gerechtvaardigde belang om algemene statistieken van onze websitebezoekers te verkrijgen. Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Zie hier voor meer informatie over de opt-out regeling van Google.

Klachten – Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je ook graag verder als je klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bekijk Materialen

Heb je vragen?

bestanden versturen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Professionele fotoshoot

professionele fotoshoot

Heb je nog geen goede foto? Wij beschikken over een eigen professionele fotograaf met studioruimte in Zeist. Bekijk haar portfolio.

Maatwerk en grote formaten

maatwerk en grote formaten

Onze materialen zijn verkrijgbaar in maatwerk en kunnen afgedrukt worden tot zeer grote formaten.

Kadobon

kadobon fotoprintXL

Wil je iemand verrassen? Geef dan een kadobon van fotoprintXL. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!