foto collage van onbeperkt aantal foto's
Foto collage

Foto collage van onbeperkt aantal foto’s

Bekijk afdruk materialen Bestel een foto collage

Voordelen

  • Onbepertk aantal foto’s
  • Geschikt voor alle materialen
  • Ook in Maatwerk
  • Grote formaten mogelijk
  • Kado tip

Foto Collage

Foto Collage

Heb je meerdere leuke foto's en kun je gewoon niet kiezen? Iemand jarig, zoveel jaar getrouwd, een mooie leeftijd bereikt? Of een te gekke vakantie gehad? Er zijn een heleboel redenen om voor een foto collage te kiezen.

Foto collage van onbeperkt aantal foto's

Vaak kun je maximaal 16 foto's aanleveren voor een foto collage. Bij ons werkt dat anders! Je bepaalt helemaal zelf hoeveel foto's er in je foto collage komen. Kiezen uit je leukste foto's is dus niet langer nodig. Dat maakt het een stuk makkelijker.

Materiaal keuze voor je foto collage

Een foto collage kan op alle materialen die wij op onze website aanbieden worden afgedrukt. Canvas en fotopapier, maar zeker ook plexiglas is hierbij een veel gevraagd materiaal.

Net als bij het afdrukken van een enkele foto, zijn maatwerk en zeer grote formaten ook mogelijk voor een foto collage.

foto collage onbeperkt aantal fotos

Hoe bestel ik een foto collage

Het bestellen van een foto collage kun je gemakkelijk doen door de volgende stappen te volgen:

  1. Zoek de leukste en mooiste foto's uit die je in de foto collage wilt laten verwerken. Het aantal foto's is onbeperkt.
  2. Kies je gewenste formaat en materiaal voor je foto collage.
  3. Vul het bestelformulier in en geef bij "Opmerkingen" aan dat je een foto collage wilt bestellen. Je hoeft geen foto's mee te sturen in het bestelformulier. Deze kun je naar ons toesturen via wetransferInformationwetransfer WeTransfer is een gratis online service voor het versturen van bestanden tot 2GB. Kijk bij uitleg van wetransfer hoe het werkt.. Uitleg van wetransfer.
  4. Heb je gekozen voor een rechthoekig formaat? Geef dan ook bij "Opmerkingen" aan of je de collage liggend of staand wilt.
  5. Wij maken een voorbeeld van de foto collage en sturen dit via de mail naar je toe. Je hebt dan nog de mogelijkheid om een aantal foto's te wisselen.

Prijzen en formaten van een collage

Het ontwerp van een foto collage kost € 25,00. Verder is de prijs afhankelijk van het door jou gekozen materiaal en het formaat waarop de foto collage wordt afgedrukt. Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en Belgie.

Bekijk de prijzen en formaten van onze materialen. Staat je gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bekijk Materialen

Heb je vragen?

bestanden versturen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Overzicht materialen

overzicht afdruk materialen

Benieuwd naar al onze andere materialen en afdruk mogelijkheden? Bekijk ons productoverzicht

Kadobon

kadobon fotoprintXL

Wil je iemand verrassen? Geef dan een kadobon van fotoprintXL. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Foto effecten

overzicht foto effecten

We hebben een aantal leuke foto effecten zoals: foto collage, foto mozaïek, verjaardagskalender, popart. Bekijk al onze foto effecten.