Popart
Popart

Popart van je eigen foto - Andy Warhol effect

Bekijk afdruk materialen Bestel een popart

Voordelen

  • Handgemaakte poparts
  • Altijd uniek ontwerp
  • Popart van eigen foto
  • Twee varianten mogelijk
  • Kado tip

Popart van je eigen foto

Popart van je eigen foto

Popart is een kunststroming die zijn hoogtijdagen beleefde in de jaren zestig. Andy Warhol is één van de popart kunstenaars waar wij onze inspiratie uit hebben gehaald. Onze poparts worden niet automatisch gemaakt met behulp van een popart pakket, maar zijn handgemaakt waardoor ze altijd een eigen en uniek karakter hebben.

Popart

Wat kenmerkt een popart

Poparts kenmerken zich door hun felle kleuren, maar omdat niet iedereen van teveel en opzichtige kleuren houdt, hebben we ook een variant waarbij we gebruik maken van één kleurnuance. Onze poparts zijn gebaseerd op de popart van Andy Warhol die hij gemaakt heeft van Marilyn Monroe. Dit kunstwerk bestaat uit 4 vlakken, elke keer in andere kleuren. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor 1 vlak.

Popart stijlen

Wij hebben twee verschillende popart stijlen waaruit je kunt kiezen. Een popart stijl met verschillende felle kleuren en een popart stijl in één kleurnuance.

Popart

Popart één kleurnuance

Popart

Popart in felle kleuren

Hoe bestel ik een popart

Als je een popart wilt bestellen, dan kun je dit in het bestelformulier aangeven in het veld "Opmerkingen". Geef daarbij ook aan welke popart stijl je wilt. Mocht je specifieke wensen hebben qua kleuren, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan direct bij het ontwerp rekening houden met je wensen.

Voorbeeld van het ontwerp via de mail

Als je een popart bestelt, krijg je altijd eerst een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten. Pas als je akkoord bent met het ontwerp, gaan we de productie starten.

Prijzen en formaten van een popart

Het ontwerp van de popart kost € 30,00 per gezicht. Verder is de prijs afhankelijk van het door jou gekozen materiaal en formaat.

Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en Belgie.

Bekijk de prijzen en formaten van onze materialen. Staat je gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bekijk Materialen

Heb je vragen?

bestanden versturen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Overzicht materialen

overzicht afdruk materialen

Benieuwd naar al onze andere materialen en afdruk mogelijkheden? Bekijk ons productoverzicht

Kadobon

kadobon fotoprintXL

Wil je iemand verrassen? Geef dan een kadobon van fotoprintXL. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Foto effecten

overzicht foto effecten

We hebben een aantal leuke foto effecten zoals: foto collage, foto mozaïek, verjaardagskalender, popart. Bekijk al onze foto effecten.