Foto met pen teken effect
Tekening effect

Pen - Potlood tekening van je eigen foto

Bekijk afdruk materialen Bestel foto tekening effect

Voordelen

  • Gratis ontwerp
  • Kunstwerk van je foto
  • Zwart-wit of kleur
  • Kado tip
  • Grote formaten mogelijk

Foto met Tekening effect

Foto met Tekening Effect

Door je foto te laten bewerken met het tekeneffect, krijgt je foto een uniek eigen karakter. Je foto krijgt het uiterlijk van een handgemaakte tekening.

Een pentekening in zwart-wit of kleur

Je kunt de pentekening zowel in kleur als zwart-wit laten maken. Weet je nog niet wat je mooier vindt of wat het beste effect geeft voor je foto? Vraag ons dan om van beide varianten een voorbeeld te maken. We laten je graag zien wat het effect is.

foto pentekening effect

Hoe bestel ik een foto met het tekening effect

Als je een foto wilt bestellen met het pentekening effect, dan kun je dit in het bestelformulier aangeven in het veld "Opmerkingen". Hier geef je ook aan of je de tekening in kleur of zwart-wit wilt.

Voorbeeld van het ontwerp via de mail

Als je een foto met het pentekening effect bestelt, krijg je altijd eerst een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Zo weet je altijd hoe het tekeneffect er bij jouw foto uit komt te zien. Pas als je akkoord bent met het ontwerp, gaan we de productie starten.

Prijzen en formaten van een foto met tekening effect

Het ontwerp van de pentekening is gratis. De prijs is afhankelijk van het door jou gekozen materiaal en het formaat. Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en Belgie.

Bekijk de prijzen en formaten van onze materialen. Staat je gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Overzicht materialen

overzicht afdruk materialen

Benieuwd naar al onze andere materialen en afdruk mogelijkheden? Bekijk ons productoverzicht

Heb je vragen?

contact opnemen met fotoprintXL

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Foto effecten

overzicht foto effecten

We hebben een aantal leuke foto effecten zoals: foto collage, foto mozaïek, verjaardagskalender, popart. Bekijk al onze foto effecten.