foto tweeluik / drieluik
Foto Twee-, Drie of Vierluik

Twee, drie of vierluik voor een speels effect in huis

Bekijk afdruk materialen Bestel een 2, 3 of 4 luik

Voordelen

  • Gratis ontwerp
  • Perecte aansluiting
  • Geschikt voor alle materialen
  • Speels effect
  • 2, 3, 4 of meer luiken

Foto in Tweeluik / Drieluik

Foto in Tweeluik, Drieluik of Vierluik

Met een tweeluik of drieluik, of zelfs een vier of meer luik, wordt je foto opgedeeld in meerdere panelen. Wij snijden de foto zo uit dat de verschillende panelen perfect op elkaar aansluiten. De panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemaakt.

Hoe bestel ik een tweeluik of drieluik

Als je een tweeluik, drieluik of vierluik wilt bestellen, dan kun je dit in het bestelformulier aangeven in het veld "Opmerkingen". Geef hier aan uit hoeveel panelen de foto moet bestaan en of je de panelen horizontaal of verticaal wilt.

tweeluik, drieluik

Voorbeeld van de uitsneden van de panelen in de mail

Als je een tweeluik, drieluik of vierluik bestelt, krijg je altijd eerst een voorbeeld van de uitsneden via de mail. Zo weet je precies op welk deel van de foto de snedes voor de panelen komen. Pas als je akkoord bent met de uitsneden van de panelen, gaan we de productie starten.

Prijzen en formaten van een tweeluik en drieluik

Het uitsnijden van panelen voor je twee- of drieluik is gratis. Verder is de prijs afhankelijk van het door jou gekozen materiaal en het formaat. Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en Belgie.

Bekijk de prijzen en formaten van onze materialen. Staat je gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Overzicht materialen

overzicht afdruk materialen

Benieuwd naar al onze andere materialen en afdruk mogelijkheden? Bekijk ons productoverzicht

Heb je vragen?

contact opnemen met fotoprintXL

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Foto effecten

overzicht foto effecten

We hebben een aantal leuke foto effecten zoals: foto collage, foto mozaïek, verjaardagskalender, popart. Bekijk al onze foto effecten.