Verjaardagskalender van je eigen foto
Verjaardagskalender met foto

Vergeet nooit meer een verjaardag

Bekijk afdruk materialen Bestel verjaardagskalender

Voordelen

  • Vergeet geen verjaardag
  • Met eigen foto
  • In kleur en zwart-wit
  • Ontwerp is gratis
  • Leuke kado tip!

Verjaardagskalender met eigen foto

Verjaardagskalender met eigen foto

Nooit meer een verjaardag vergeten! Dit kan met de verjaardagskalender van fotoprintXL met je eigen foto als achtergrond. Ook leuk om kado te doen. Misschien aan iemand die laatst jouw verjaardag is vergeten?

Hoe werkt een verjaardagskalender met eigen foto

Voor de verjaardagskalender hebben wij een kleuren en zwart-wit variant. De kleuren variant bestaat uit hippe, felle kleuren. Mocht je andere kleuren willen, dan is dat op aanvraag mogelijk. Je eigen foto wordt achter de kalender maanden geplaatst en en lichter gemaakt zodat de maanden goed zichtbaar zijn. En straks natuurlijk ook alle verjaardagen van je vrienden en familie zodat je hen verjaardag niet kunt vergeten.

Verjaardagskalender met foto

Materiaal keuze voor je verjaardagskalender met eigen foto

We hebben meerdere materialen die geschikt zijn voor een verjaardagskalender. Eigenlijk alle materialen waar je goed op kunt schrijven zoals canvas, dibond, plexiglas en gehard glas. Wanneer je bij plexiglas en gehard glas gebruik maakt van een niet watervaste stift, dan kun je op een later moment altijd nog wijzigingen aanbrengen. Met een permanente stift en op de andere materialen is dat niet mogelijk.

Let op dat je bij het kiezen van het formaat rekening houdt met het feit dat er namen tussen de regels geschreven moeten worden. Wij adviseren daarom een minimaal formaat van 60 x 60 cm.

Hoe bestel ik een verjaardagskalender met eigen foto

Als je een verjaardagskalender wilt bestellen, dan kun je dit in het bestelformulier aangeven in het veld "Opmerkingen". Daar kun je ook aangeven of je een kleur of zwart-wit variant wilt.

Voorbeeld van het ontwerp via de mail

Als je een verjaardagskalender met eigen foto bestelt, krijg je altijd eerst een voorbeeld van het ontwerp via de mail. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten. Wanneer je akkoord bent met het ontwerp, gaan we de productie starten.

Prijzen en formaten van een verjaardagskalender

Het ontwerp van de verjaardagskalender is gratis. Verder is de prijs afhankelijk van het door jou gekozen materiaal en formaat. Omdat je namen op de kalender gaat schrijven is het raadzaam om een redelijk groot formaat te kiezen, wij adviseren minimaal een formaat van 60 x 60 cm.

Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en Belgie.

Bekijk de prijzen en formaten van onze materialen. Staat je gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bekijk Materialen

Heb je vragen?

bestanden versturen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Overzicht materialen

overzicht afdruk materialen

Benieuwd naar al onze andere materialen en afdruk mogelijkheden? Bekijk ons productoverzicht

Stockfoto's

stockfotos

Zelf geen goede foto? Bekijk ons aanbod aan stockfoto's. Wie weet zit er iets voor je tussen. Niets gevonden? Laat ons weten wat je zoekt!

Foto effecten

overzicht foto effecten

We hebben een aantal leuke foto effecten zoals: foto collage, foto mozaïek, verjaardagskalender, popart. Bekijk al onze foto effecten.