Meest gestelde vragen

Overzicht meest gestelde vragen

Onderstaand vind je een overzicht van de meest gesteld vragen. Staat je vraag er niet tussen? Of kan je het niet zo snel vinden? Stel dan je vraag via de mail of neem telefonisch contact op.

0343 - 78 58 00  info@fotoprintxl.nl


Levertijd en Bezorging


Prijzen en Betaling

 • 1. Zijn er nog bijkomende kosten waar ik rekening mee moet houden?
  Nee, al onze prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. Voor onze plaat materialen zit ook het ophangsysteem bij de prijs inbegrepen.
 • 2. Hoe kan ik betalen?
  Wij hebben verschillende betaalmethoden. De meest veilige en snelle manier van betalen is met iDeal. Kijk bij onze betaalmogelijkheden om te zien welke andere mogelijkheden wij bieden.
 • 3. Ik wil betalen met de Nationale Wensbon. Hoe werkt dat?
  Je kunt de Nationale Wensbon bij ons gebruiken als deel van de betaling of als volledige betaling, afhankelijk van de hoogte van je saldo op de Wensbon. Bij de Wensbon geef je aan welk bedrag je van jouw Wensbon wilt gebruiken voor je bestelling bij fotoprintXL. Wij ontvangen van de Wensbon bericht hiervan en nemen de eerst volgende werkdag contact met je op voor de verdere afhandeling.

Kwaliteit

 • 1. Is de kwaliteit van mijn foto voldoende?
  Wij voeren altijd een handmatige bestandscontrole uit op je foto. Mocht je foto niet van voldoende kwaliteit zijn, dan laten we dat uiteraard weten en kun je kijken of je een betere foto hebt. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale kwaliteit.
 • 2. Waarom een handmatige bestandscontrole?
  Of een foto geschikt is voor het gewenste formaat is niet altijd af te leiden van de bestandsgrootte en het aantal pixels. Daarom hebben wij deze controle niet geautomatiseerd. Om zeker te zijn van een optimale kwaliteit wordt bij ons altijd een handmatige bestandscontrole uitgevoerd..
 • 3. Kan mijn afdruk in de zon hangen?
  Ja, dat kan. Al onze afdrukken worden gemaakt met UV bestendige inkten. Dit betekent dat ze niet verkleuren in de zon.
 • 4. Kunnen er kleurverschillen optreden bij het printen?
  Onze materialen en printers zijn volledig op elkaar afgestemd en voorzien van de juiste profielen voor elk materiaal. Je kunt er dus verzekerd van zijn dat de kleuren worden afgedrukt zoals horen te zijn.
 • 5. Kan ik jullie bezoeken om de materialen te bekijken?
  Ja, dat kan. We zijn echter geen winkel, dus maak wel altijd van tevoren een afspraak. Je bent van harte welkom.

Foto's aanleveren


Overige vragen

 • 1. Mijn formaat staat er niet tussen. Wat nu?
  Op de website hebben wij een selectie gemaakt van de meest voorkomende formaten. Bijna al onze materialen kunnen geleverd worden in maatwerk en in zeer grote formaten. Wil je een afwijkend formaat, neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf en advies.
 • 2. Kunnen jullie een foto, dia of negatief scannen?
  Ja, dat kan. wij beschikken over een professionele A3 scanner waarmee wij foto's, dia's en negatieven kunnen scannen. Het scannen kan in zeer hoge resolutie zodat het mogelijk is om je foto daarna in groot formaat af te laten drukken. Wanneer je de foto bij ons laat afdrukken, is het scannen van de foto gratis.
 • 3. Verkopen jullie ook presentatie materialen voor buiten of beurzen?
  Op onze website hebben wij een selectie gemaakt van onze materialen, maar je kunt bij ons ook terecht voor diverse presentatie materialen geschikt voor binnen en buiten.
 • 4. Verkopen jullie materialen voor bedrijfsmatige doeleinden?
  Wij verkopen ook materialen voor bedrijfsmatige doeleinden. Niet alle materialen staan vermeld op onze website, dus neem contact met ons op als je het gewenste materiaal niet hebt gevonden. Wij helpen je graag verder.

Bekijk Materialen

Heb je vragen?

bestanden versturen

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Professionele fotoshoot

professionele fotoshoot

Heb je nog geen goede foto? Wij beschikken over een eigen professionele fotograaf met studioruimte in Zeist. Bekijk haar portfolio.

Maatwerk en grote formaten

maatwerk en grote formaten

Onze materialen zijn verkrijgbaar in maatwerk en kunnen afgedrukt worden tot zeer grote formaten.

Buiten materialen

overzicht afdruk materialen

Presentatie materiaal voor buiten nodig? Bekijk een kleine greep uit ons assortiment. Neem contact op voor vrijblijvend advies.